0 3 minute 1 an

Achiziționarea unei auto rulate este un moment important pentru fiecare șofer. Dacă ești începător, aceasta alegere este cea mai potrivită, fiind o mașină perfectă pentru tine, pe care vei învăța să conduci.

Mașinile rulate nu sunt o opțiune numai pentru începători, ci și pentru cei care dispun de un buget limitat, și își doresc cât mai repede o mașină, sau pentru cei care doresc mai multe dotări dar la un preț mai mic.

O mașină nouă își pierde din valoarea inițială în primul an, dar cumpărând auto rulate vei beneficia de un preț cât mai corect.

Când trebuie sa cumperi o mașină second hand, există opțiuni cum ar fi piața auto din țară, care trebuie cercetată foarte bine înainte, pentru că există riscul de a cumpăra o mașină cu defecte ascunse. Asigură-te că mașina își merită banii. O duci la un mecanic înainte de a o cumpăra și vezi ca totul este în regulă. Dacă vânzătorul refuză această verificare, atunci este clar că ascunde ceva, iar tu trebuie sa te orientezi către altă opțiune.

auto rulate

Auto rulate – de unde achiziționăm?

O firmă de vânzări auto rulate este cea mai bună opțiune. Toate mașinile scoase la vânzare de aceste firme sunt atent verificate tehnic înainte și primești gratuit acces la istoricul mașinii. Achiziția se face într-un cadru legal, primești servicii de înmatriculare, garanție.

Vei putea să îți alegi mașina pe care ți-o dorești, conform nevoilor tale.

Auto Dan SRL este dealer autorizat, care se ocupă cu vânzarea de auto rulate. Toată echipa care lucrează aici este formată din profesioniști pasionați de automobile

În plus, aceștia îți propun oferte de finanțare atractive, prin partenerii cu care colaborează.

Găsește mașina perfectă pentru tine alături de Auto Dan SRL, care promite seriozitate, prețuri corecte, promptitudine. Alături de noi îți găsești mașina potrivită nevoilor tale. Așteptăm să ne vizitezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *