0 3 minute 3 ani

Știai că purtarea bijuteriilor din argint aduc beneficii sănătății tale? Din cele mai vechi timpuri, oamenii au descoperit proprietățile de vindecare în pietre prețioase și minerale. Studiile spun că puterea metalelor asupra oamenilor este strâns legată de sugestia mentală a fiecăruia, de propria credință.

Argintul are beneficii semnificative pentru sănătate, care s-au utilizat secole întregi. Acesta are o proprietate dovedită științific, ca și un agent anti-microbian puternic, care combate infecțiile și totodată ajută la prevenirea răcelii și a gripei. Tot argintul are proprietatea de vindecare a rănilor și reglarea stării de spirit, oferind energie. Proprietățile sale naturale pot compensa afecțiunile energetice exterioare, pot îmbunătăți circulația sanguină și echilibrează temperatura corpului.

În domeniul antibioticelor și sterilizării, argintul are o lungă istorie. Femeile și bărbații purtau bijuterii din argint, pentru a preveni infecția, simptomele de răceală, de gripă sau alte bacterii. Acesta este motivul pentru care mulți producători aleg să creeze dispozitive și instrumente medicale din argint.

argint

Menține-ți sănătatea și poartă bijuterii din argint de la Iris-boutique

Designerii vestimentari au început să se gândească la conceptul de a încorpora argintul în materialele vestimentare, astfel încât, oamenii să beneficieze zilnic de efectele pozitive ale acestui metal prețios. Unei ținute perfecte i se asortează la fix o bijuterie Iris-boutique. Ieși din rutină si alege să porți bijuterii splendide precum, inelul din argint 925, Rachel cu perle naturale, de pe Iris-boutique.ro. Lasă frumusețea perlelor naturale prinse pe firul de argint al acestui inel, să îți încânte privirea și să îți susțină starea de spirit cu energie.

Așadar, purtarea bijuteriilor din argint este foarte benefică omului. Dacă vrei să îți protejezi corpul, alege să porți bijuterii de la Iris-boutique.ro. Elasticitatea vaselor de sânge poate fi menținută purtând bijuterii din argint, iar modelele de pe Iris-boutique.ro sunt realizate din argint 925.

Chiar dacă crezi sau nu în beneficiile purtării argintului, bijuteriile de la Iris-boutique sunt atât de frumoase, încât merită să le porți de plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *