0 4 minute 3 ani

Dacă te numeri printre femeile care ţin pasul cu moda, atunci sigur ai în colecţia ta personală şi brăţări placate cu aur. Pentru că nu întotdeauna poţi investi în bijuterii din aur, cele placate cu acest material preţios sunt o alegere foarte inspirată mai ales dacă sunt achiziţionate din magazine unde calitatea este la ea acasă. Nevoia de schimbare şi asortare a brăţărilor la diverse tipuri de ţinute şi având în vedere schimbarea frecventă a trend-urilor sunt motivele pentru care în colecţia personală se adună diverse tipuri de accesorii. Acestea, pentru a-şi putea păstra aspectul impecabil şi să poată fi utilizate de fiecare dată au nevoie de o întreţinere corespunzătoare.

Sfaturi de depozitare pentru brăţări placate cu aur

În primul rând, cel mai important sfat pentru întreţinerea acestor brăţări placate cu aur este să le păstrezi în locul potrivit. Nu trebuie să fie expuse la lumină excesivă şi trebuie să fie ferite de umiditate. De aceea este recomandat să investeşti într-o cutie pentru bijuterii în care să le ţii şi neapărat să fie capitonată cu materiale precum catifea, mătase sau bumbac. Dacă modelele de brăţări placate cu aur sunt decorate cu diverse detalii atunci este mai bine să nu le amesteci cu alte tipuri de bijuterii pentru a evita să se încurce.

Alt articol de blog : Obiecte sanitare potrivite pentru băi vintage

brăţări placate cu aur

Cum trebuie să cureţi şi să ai grijă de bijuteriile placate cu aur?

Pentru curăţare este recomandat să foloseşti întotdeauna o cârpă moale pentru a evita să zgârii suprafaţa delicată a bijuteriei. Nu freca excesiv suprafaţa şi evită metodele de curăţare tradiţionale precum pasta de dinţi pentru că îi poate diminua strălucirea.

Atunci când alegi o brăţară placată cu aur trebuie să te obişnuieşti să te comporţi cât mai delicat, mai ales dacă sunt decorate cu pietre semipreţioase este bine să le fereşti de lovituri. În momentul în care faci duş sau foloseşti produse cosmetice este bine să dai jos brăţara. În plus, evită contactul cu detergenţi şi alte substanţe chimice care pot deteriora iremediabil bijuteria.

Poţi alege brăţări placate cu aur din colecţiile de la Amunis unde vei putea găsi o selecţie deosebită de modele în tendinţe care nu te vor dezamăgi. Şi, ţinând cont de aceste câteva sfaturi vei putea să te bucuri de frumuseţea lor pentru foarte mult timp. Intră pe www.amunis.ro şi alege modelul tău preferat chiar azi!

Următorul articol de blog : Tipuri De Bideuri Pe Care Să Le Alegi Pentru Baia Ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *