0 3 minute 5 luni

În lumea agitată în care trăim, în care vederea noastră este constant solicitată la distanțe variate și pentru activități diverse, ochelarii cu lentile progresive devin o alegere esențială pentru cei care doresc să beneficieze de o vedere clară și confortabilă în orice situație. Aceste minuni tehnologice reprezintă rezultatul unor cercetări îndelungate în domeniu și oferă multiple avantaje pentru cei care le adoptă.

Ce sunt ochelarii cu lentile progresive?

Lentilele progresive sunt lentile multifocale care integrează simultan dioptrii pentru vederea aproape, la distanță și pentru distanțe intermediare. Aceste dioptrii diferite sunt plasate în zone distincte ale lentilei, astfel încât privind prin partea de sus a lentilei vedem clar la distanță, iar privind prin partea de jos putem citi. Tranziția între aceste zone este progresivă și practic insesizabilă din exterior. Acest lucru se obține prin acceptarea unor zone cu distorsiuni în lateralele lentilei.

De ce ai nevoie de ochelari cu lentile progresive de la Avisia?

  1. Confort: Unul dintre cele mai mari avantaje ale lentilelor progresive este faptul că poți purta o singură pereche de ochelari și vei vedea clar la orice distanță pe parcursul întregii zile. Indiferent de activitățile tale, de la întâlniri sociale la cumpărături sau muncă la birou, vei uita de grija mai multor perechi de ochelari și vei putea utiliza doar o singură pereche pentru a vedea perfect.
  2. Adaptabilitate la nevoile tale: Dacă ai activități zilnice care necesită o atenție deosebită la o anumită distanță, Avisia oferă lentile progresive specializate pentru acea zonă. Acestea elimină complet zona care nu este necesară și oferă un câmp vizual mai larg în zonele relevante. De exemplu, dacă petreci mult timp la birou și ai nevoie să vezi clar la monitorul calculatorului, poți opta pentru lentile progresive specializate pentru vedere intermediară.
  3. Confort suplimentar: Pentru activități specifice, cum ar fi condusul, Avisia dispune de lentile progresive dedicate pentru condus. Aceste lentile elimină zona de vedere aproape, dar oferă zone mari pentru vedere la distanță și intermediară, asigurând astfel un confort sporit în timpul șofatului.

Ochelarii cu lentile progresive de la Avisia nu sunt doar un instrument pentru corectarea vederii, ci reprezintă o soluție adaptabilă la nevoile tale specifice. Uită de bătăile de cap cu mai multe perechi de ochelari și bucură-te de confortul oferit de aceste lentile inovatoare.  

Alege să vezi lumea în clar, indiferent de activitate, cu ochelarii cu lentile progresive de la Avisia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *