0 3 minute 2 ani

Căzăturile și accidentele la vârstnici pot avea consecințe grave fizic dar și psihic putând apărea indiferent dacă sunt acasă sau la un cămin de bătrâni. Este un lucru cert că o dată cu înaintarea în vârstă fragilitatea și instabilitatea seniorilor îi face să fie mai vulnerabili și să își piardă treptat independența. Toate aceste consecințe au un impact semnificativ și aduc în prim plan pierderea respectului de sine, tristețe, jenă și teamă în ceea ce privește pierderea controlului în viitor.

Cum se pot preveni accidentele la un cămin de bătrâni?

Căzăturile și accidentele, după cum spuneam, au un impact semnificativ nu doar la nivel psihic ci și fizic deoarece un vârstnic poate să se vindece mai greu și să aibă nevoie de o îngrijire mai atentă în cazul producerii unei astfel de situații. De multe ori, acasă, nu pot exista condiții suficiente pentru a putea garanta siguranța vârstnicului atunci când este singur. În schimb, într-un cămin pentru bătrâni există toate condițiile esențiale pentru ca seniorul să poată să se simtă independent.

cămin de bătrâni

Spațiile sunt echipate cu mânere și dispozitive care sunt menite să garanteze siguranța, există o iluminare corespunzătoare, sunt amplasate la îndemână butoane care să alerteze personalul în cazul producerii unei situații nedorite, spațiile sunt supravegheate atent și mereu există personal la dispoziția lor pentru a-i ajuta atunci când este nevoie.

La Seniore este garantată siguranța vârstnicului la orice oră din zi sau din noapte

Siguranța unui vârstnic este un aspect care trebuie luat în considerare și tocmai de aceea în multe situații, un cămin de bătrâni poate să fie o soluție ideală atât pentru senior cât și pentru familie. Cum de multe ori familia nu poate să fie întotdeauna alături de vârstnic este esențial să găsești un cămin unde se va putea simți fericit și în siguranță. Un astfel de loc este căminul pentru bătrâni Seniore unde există toate dotările esențiale pentru  a-i face zilele mai senine bunicului tău. Mai multe detalii despre dotările și facilitățile de care se poate bucura un senior vei putea găsi pe website-ul www.seniore.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *