0 3 minute 3 ani

Design-ul de interior al băilor se modifică, tendințele oscilează continu, iar modelele de chiuvete clasice nu mai sunt în topul preferințelor. În ziua de azi tot ce este modern este plăcut de majoritatea oamenilor. Dorința de a fi în pas cu moda fie ea vestimentară sau nu, este ceva ce simte toată lumea. Pro-era este magazinul online cu obiecte sanitare care se află în tendințele anului 2021.

Modelele autentice, alb imaculat și formă ovală a chiuvetelor nu mai sunt la modă. Acum este în top ceva mai sofisticat, precum modele aurite, pătrate sau dreptunghiulare. Până și bateriile de chiuvete sunt total diferite de ceea ce era obișnuit. Acum sunt rotunde și au cădere a apei din partea superioară, nu din partea inferioară. Totul s-a modernizat, iar echipa Pro-era a fost atentă la aceste schimbări ale tendințelor design-ului băilor și a umplut stocurile doar cu produse, care satisfac modernismul.

Chiuvetele Pro-era sunt exact ce ai nevoie pentru a-ți amenaja baia conform ultimelor actualizări ale design-ului de interior al băilor. Modelele negre și cele cu finisaj mat sunt cele mai apreciate de artiști și designeri. La Pro-era se găsesc astfel de modele de chiuvete și nu numai.

chiuvete

Pro-era.ro – Modele de chiuvete speciale

Pentru o baie cu o abordare de culori închise, ai nevoie de chiuveta PRO OSLO, în formă dreptunghiulară, negru mat cu montaj pe blat. Finisajele matefiate și negre ale chiuvetei Oslo sunt categoric cea mai bună alegere pentru baia ta de nuanțe închise. Dacă ești în căutare de un model de chiuvetă la modă și colorat, chiuveta PRO ERA ASHLEY BLUE este exact ce ai nevoie. Cu finisaj mat și culoare albastru oriental, chiuveta Ashley este perfectă pentru a-ți colora baia. Are la exterior inserții 3D în direcții unghiulare de culoare neagră și albastru, care susțin arta modernă a design-ului de interior. Ca să îți amenajezi baia cu cele mai la modă chiuvete, intră pe pro-era.ro și comandă acum exact ce îți place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *