0 3 minute 2 ani

Foarte multe fose septice se defectează frecvent din cauza folosirii incorecte care cauzează acumularea bacteriilor. Această acumulare de bacterii poate să fie periculoasă pentru sănătatea oamenilor, a animalelor dar şi pentru mediul înconjurător.

Motive pentru care se pot răspândi bacteriile în interiorul unei fose septice

Bacteriile se acumulează datorită faptului că în fosa septică se creează un blocaj la nivelul sistemului septic ce păstrează deşeurile lichide şi împiedică filtrarea lor corespunzătoare. Blocajul permite deşeurilor să revină la suprafaţă şi se amestecă cu apa curată.

Din fericire există soluţii cu ajutorul cărora poţi preveni acest lucru şi să te bucuri mai mult timp de o fosă septică perfect funcţională. Pentru maşina de spălat este recomandat să foloseşti un filtru suplimentar. Unele maşini de spălat au deja filtre încorporate dar, din păcate colectează o cantitate destul de mică de deşeuri. O mare parte din deşeurile care rămân în urma unui ciclu de spălare conţin materiale sintetice care pot să cauzeze blocaje.

Alt articol de blog : Fosa septică ideală locuinței tale

fose septice

O altă cauză care favorizează răspândirea bacteriilor este posibilitatea ca instalatiile de dedurizare sa inunde fosa septică. Acest lucru poate să fie remediat prin utilizarea unui dedurizator care nu foloseşte multă apă.

Întreţine fosa corespunzător pentru a te bucura de o utilizare cât mai bună

Pentru ca aceste fose septice să funcţioneze corespunzător, este recomandat să se întreţină corespunzător şi să se efectueze vidanjarea ori de câte ori este necesar, aşa cum au recomandat specialiştii în domeniu. Un alt lucru pe care îl poţi face pentru a împiedica răspândirea bacteriilor este aceea să monitorizezi îndeaproape utilizarea produselor de uz casnic. Utilizarea excesivă a produselor de uz casnic (detergenţi, înălbitori, balsam de rufe, etc.) poate produce dezechilibre în interiorul fosei septice.

Dacă te gândeşti să instalezi sau doreşti să afli mai multe despre fose septice, atunci vei găsi tot ce ai nevoie pe website-ul www.ecowalburg.ro.

Următorul articol de blog : Obiecte Sanitare – De Ce Merită Să Cumperi Modele Din Inox?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *