0 3 minute 3 ani

Pe piața serviciilor de găzduire website poți să apelezi la două variante: să achiziționezi spațiu pe un server de tip shared sau să ai un server dedicat. Într-o exprimare simplă, serverul de tip shared înseamnă să împărți resursele existente pe serverul respectiv și cu alți utilizatori. Desigur, vei avea parte de securitate deplină și nimeni nu va avea acces la fișierele tale. Așadar, iată care sunt avantajele și dezavantajele utilizării acestor tipuri de servere:

Utilizarea unui server tip shared pentru găzduire website

Un server de tip shared înseamnă că resursele pe care le foloseșți sunt împărțite cu alți utilizatori iar avantajul este acela că reprezintă un start excelent în special pentru micile afaceri. Singurul dezavantaj este acela că dacă mai mulți utilizatori de pe același server de găzduire website folosesc excesiv resursele este posibil să nu funcționeze site-ul foarte bine.

Un avantaj al unui server de tip shared pentru găzduire website este acela că prețul este mult mai avantajos. În plus, acest tip de hosting este potrivit pentru blog-uri sau site-uri de prezentare unde nu este nevoie decât de câteva pagini.

Alt articol de blog : Ulei de măsline de la Mar de Olivos, o încântare pentru simţurile tale

găzduire website

Despre folosirea unui server dedicat pentru găzduire web

A doua opțiune despre care vorbim este utilizarea unui server dedicat. În acest caz, resursele nu sunt împărțite cu nici un alt utilizator și vei putea împărți aceste resurse așa cum îți doreșți. Totuși, trebuie să ții cont că resursele avute la dispoziție sunt definite de pachetul de servicii pe care l-ai ales.

Acest tip de găzduire website este potrivit în special pentru magazinele online care au nevoie de foarte multe pagini pentru a putea oferi clienților tăi toate condițiile necesare pentru achiziții online. Pentru găzduire magazin online este mult mai indicat să foloseșți un server dedicat.

Singurul dezavantaj este acela că va fi necesar să faci pe cont propriu setările și să instalezi soft-ul. Desigur, dacă nu te descurci foarte bine, atunci vei putea apela la serviciile de asistență sau suport tehnic.

Dacă ai nevoie de un sfat competent și de un pachet de servicii care să îți îndeplinească nevoile pentru găzduire website, atunci apelează cu încredere la echipa de la WebTeam.

Următorul articol : Requiem – Serviciul Bun În Clipe Grele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *