0 3 minute 2 ani

A cumpăra mașini de teren noi este o mare greșeală deoarece se devalorizează rapid iar pe piață vei putea găsi foarte multe modele de Land Rover second hand. Ca mașină second hand, situația se schimbă deoarece investiția scade substanțial și vei putea obține un preț bun. Dacă mașinile sunt bine întreținute și au fost deținute de proprietari responsabili, atunci va rezista foarte bine și te va putea servi excelent, fără probleme.

Ce trebuie să știi despre mașinile Land Rover second hand?

Atunci când cauți o mașină de teren este bine să nu alegi un model care provine de la cei care utilizează mașina la pădure sau drumuri montane deoarece aceștia adesea o confundă cu un tractor și sunt folosite abuziv. De asemenea, astfel de mașini sunt prost întreținute și te vei confrunta cu multe probleme. Versiunea cea mai căutată de Land Rover second hand este cea Voque dar este foarte rar de găsit. Una nouă poate să coste 100.000 de euro dar dacă cauți pe piața de auto rulate vei putea găsi modelul chiar și la sfert de preț.

Land Rover second hand

Comparativ cu alte mașini SUV, Land Rover are un interior mult mai calitativ. Cine cumpără un Land Rover nu trebuie să se aștepte la sportivitate sau agilitate. Versiunea Range Rover Sport fiind mai mult un artificiu de marketing britanic.

Experiență excelentă off – road alegând un Land Rover bine întreținut

Sfatul specialiștilor noștri este acela că în loc să cauți versiuni mai bune full option este mult mai bine să cauți mașini care sunt în stare tehnică foarte bună. Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi multe modele de Land Rover second hand întreținute foarte bine iar prețurile sunt mult mai avantajoase. Dacă vrei să mergi frecvent în afara drumurilor asfaltate evită suspensia pneumatică.

Alegând o mașină întreținută bine care are un aspect ireproșabil mai ales dacă vei alege un Land Rover dintr-un parc cu auto rulate, atunci vei avea toate motivele pentru care să te bucuri de mașină chiar și pentru 10 – 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *