0 3 minute 1 an

Tot mai mulți dintre noi, care avem probleme cu vederea, folosim ochelari de vedere cu lentile progresive, chiar dacă sunt ca și preț un pic mai scumpe, dar au și anumite avantaje. Pentru că putem vedea cu o singură pereche de lentile la toate distanțele, vom scăpa de purtarea mai multor perechi de ochelari, folosindu-i pe tot parcursul zilei, nemaifiind nevoiți să-i schimbăm.

Prin urmare, ca să folosim corect lentilele progresive, va trebui să învățăm să privim prin zona corectă de pe lentilă, și să nu mutăm brusc privirea dintr-o zonă în alta, având senzația de amețeală. Datorită acestor disconforturi, lentilele progresive nu sunt recomandate celor care suferă de amețeală, nesiguranță în mers, care au probleme cervicale.

Lentilele progresive sunt de mai multe feluri cum ar fi cele de interior, care au doar zonă de vedere clară aproape, regresive, cu care vedem bine la birou, la monitorul unui calculator, lentilele pentru condus, care au zonă de vedere la distanță cât mai mare.

Lentile progresive

Lentile progresive de la Avisia

Magazinul online, poate cu cele mai bune lentile și un portofoliu generos, deloc de neglijat, la prețuri foarte avantajoase este Avisia.

Alegeți producătorul făcând verificări atente, neuitând de ofertele speciale de care e bine oricând să profitați ,alegeți modelul de lentilă care vi se potrivește cel mai bine, iar dacă aveți nevoie de un sfat, vorbiți cu specialiștii noștri, care sunt amabili și răbdători și vă ghidează în a alege designul care răspunde cel mai bine cerințelor voastre. În acest proces, trebuie să știți că oricum, alegerile dumneavoastră vor fi validate cu specialistul, nici o comandă nu pleacă până nu este discutată cu fiecare client în parte, pentru a confirma opțiunile făcute.

Când vine vorba despre prețuri, sunt mulți factori care intervin, dar există multe pachete promoționale de lentile progresive și rame, reduceri, promoții, oferte speciale, și pot fi găsite chiar variante foarte convenabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *