0 3 minute 2 ani

Liu Jo este un brand cu personalitate și un caracter excepțional. Colecțiile de haine se remarcă prin senzualitate, modernism și îndrăzneală. Brand-ul se concentrează să pună în valoare frumusețea naturală a femeilor prin intermediul unor creații izbitoare și sofisticate, extrem de populare printre fanii modei premium.

Liu Jo, un brand care a făcut istorie în lumea modei

Marca Liu Jo a fost înființată în anul 1995 în orașul italian Capri iar inițial brand-ul a fost asociat cu denimul dar în timp, oferta brand-ului s-a diversificat. Unele dintre cele mai emblematice produse ale mărcii sunt blugii ,,bottom up” deși brand-ul Liu Jo înseamnă și pantofi de calitate excelentă, bijuterii la modă sau chiar parfumuri. În prezent brand-ul este disponibil în 48 de țări. În anul 2011 brand-ul a devenit cunoscut pentru colaborarea cu fotomodelul Kate Moss care a și devenit imaginea brand-ului. Colaborarea cu un model atât de cunoscut a avut ecou în lumea modei, având un impact senzațional asupra colecțiilor lansate.

Liu Jo

Descoperă o colecție impresionantă de haine moderne la Fashion Icon

Dacă te numeri printre cele care adoră să se îmbrace cât mai modern și să emane un look original dar și pline de personalitate atunci vei putea găsi pe website-ul www.fashionicon.ro. Vei putea crea cu ajutorul hainelor din colecțiile Liu Jo o garderobă interesantă și un look pentru care vei fi remarcată de fiecare dată. Atunci când porți haine în care te simți bine, radiezi și te simți mai încrezătoare în forțele proprii.

Brand-ul Liu Jo este creat pentru femeile care doresc să iasă în evidență prin intermediul unor piese vestimentare deosebite dar și să poarte numai haine de calitate. Personalitatea ta va fi subliniată de hainele de damă pe care le poți alege dintr-o varietate de colecții care nu numai că arată bine dar vor putea fi și accesorizate impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *