0 3 minute 2 ani

Dacă vrei o mașină sh rulată și fără defecte mecanice sau tehnice ascunse, atunci apelează la serviciile de vânzări auto – Auto-dan. Ai posibilitatea de a vizita sediul lor din Zalău sau poți accesa site-ul auto-dan.ro, iar aici vei găsi toate mașinile sh rulate disponibile în stocul lor. Calitatea mașinilor rulate second hand a mulțumit mulți clienți. Datorită experienței, implicării și personalului dedicat, parcul auto – Auto-dan a lăsat de-a lungul a 20 de ani, o listă lungă de feedback-uri pozitive.

Nu trebuie să te mai temi de posibilele păcăleli din cadrul vânzărilor auto. Dacă alegi să colaborezi cu Auto-dan, vei colabora cu cel mai bun parc auto autorizat din țară. Oferă servicii auto mai mult decât complete și sigure. Îți oferă posibilitatea să achiziționezi o mașină sh rulată la care ai visat, în rate fixe și fără avans. Posibilitatea de finanțare este până la 60 de luni. Sunt finanțate și persoanele cu istoric negativ la Biroul de credite.

mașină sh rulată

Ai parte de o listă de beneficii dacă alegi serviciile Auto-dan. Ai transport gratuit oriunde în țară. Se asigură gratuit revizia de ulei și filtru. Se acceptă orice testare a mașinii, pentru ca tu să te poți convinge de calitatea autoturismelor Auto-dan. Primești garanție la orice autoturism achiziționat.

Cumpără o mașină sh rulată la care ai visat dintr-un parc auto autorizat

Auto-dan este cel mai bun parc auto din țară. Îți oferă multe beneficii, pentru ca tu să fii cât mai mulțumit. Mașinile de la Auto-dan sunt analizate până la cel mai mic detaliu de către specialiști. Fiecare descriere a mașinilor corespunde garantat cu starea reală a autoturismelor.

Vrei un model mai nou de mașină sh rulată? Pe auto-dan.ro găsești modele și din 2018. Intră acum pe site-ul auto-dan.ro și fă-ți visele realitate achiziționând autoturismul la care ai visat. Profită de ocazia de a achiziționa în rate fixe și fără avans, chiar și cu istoric negativ în Biroul de credite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *