0 3 minute 1 an

Mașini în rate cu buletinul este o opțiune avantajoasă de finanțare și disponibilă pentru cei care nu au un istoric de credit bun sau nu doresc să se îndatoreze pe o perioadă lungă de timp.

Procesul de aprobare este mai rapid decât în cazul altor opțiuni de finanțare, cum ar fi creditul bancar. În plus, completarea cererii de finanțare și prezentarea documentelor necesare este simplă și rapidă.

Cea mai eficientă plată este desigur plata integrală pentru că elimină din start toate costurile cu comisioane și dobânzi. Dar această metodă de plată nu este la îndemâna oricui.

Procedura de a obține o mașină în rate cu buletinul nu este dificilă și nici de lungă durată. Cumpărătorul trebuie să ofere o serie de documente pentru dosar.

Mașini în rate cu buletinul

Mașini în rate cu buletinul – Avantaje

În cazul cumpărării unei mașini în rate cu buletinul, mașina devine proprietatea clientului din momentul achiziționării. Astfel, nu este nevoie să se aștepte până când se plătește integral pentru a deveni proprietarul mașinii.

Costurile de înregistrare și întreținere pot fi mai mici, deoarece mașina este deținută de client și nu de bancă, cum este cazul în cazul unui credit bancar tradițional. În plus, costurile suplimentare asociate cu achiziționarea unei mașini, cum ar fi asigurarea și taxele de înmatriculare, pot fi mai mici.

Odată ce ai cumpărat mașina în rate cu buletinul, ai posibilitatea să îți alegi furnizorul de asigurări sau atelierul de service, fără a fi nevoie să consulți banca sau instituția financiară care a finanțat achiziția.

Pentru confortul și siguranța dumneavoastră, Auto Dan SRL, dealer autorizat în vânzare de mașini second hand, vă pune la dispoziție la cumpărarea unui autovehicul, un certificat de garanție pe care îl puteți folosi în caz de reparații, unde vă este specificat tipul reparațiilor acoperite de acest certificat. Te așteptăm cu drag în magazinul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *