0 3 minute 1 an

Bun venit pe site-ul nostru , RateAutoSh unde puteți găsi de vânzare mașini second hand, pe benzină sau motorină, la prețuri foarte avantajoase, cu posibilitatea de a cumpăra mașini în rate, cu credite pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Modelele de mașini de pe site sunt puse la dispoziție pentru dumneavoastră oricând doriți, pentru vizualizare și drive test în parcul nostru auto.

Dacă doriți o variantă care să aibă un istoric de service verificat, și care să fie în condiții excelente, puteți conta pe RateAutoSh care vă pune la dispoziție o gama variată de mașini second hand la prețuri mici. În planul nostru de vânzări avem incluse mai multe variante de plată în rate și vă vom ajuta să obțineți finanțare rapid și în condiții avantajoase și favorabile. Negociem intens cu băncile și instituțiile de creditare și ne asigurăm că oferta de preț și de planificare pentru plata ratelor va fi una în favoarea dumneavoastră.

mașini în rate

Suntem dealer autorizat în vânzări de mașini second hand, și venim în sprijinul celor care doresc din diverse motive să aibă propria mașină, cu variante convenabile de mașini în rate, în colaborare cu partenerii noștri, instituții financiare foarte bune pe piață, care vă vor ajuta să obțineți credite avantajoase.

Mașini în rate – despre achitare

Unii dealeri vin cu tot felul de oferte în întâmpinarea clienților, mai puțin întâlnite în acest domeniu, și anume pentru acel segment care nu se încadrează a fi eligibili la nici o instituție de finanțare. Astfel, ele oferă finanțare proprie, așa încât tu nu trebuie să iei contact cu banca pentru a solicita un credit.

Nu încurajăm neapărat ratele bancare sau creditele de orice tip, din motiv că și noi, la fel ca și dumneavoastră, avem cheltuieli și planificări pe termen lung, și ne dorim ca situația financiară să fie stabilă pentru toți cei care ne devin clienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *