0 3 minute 1 an

Achiziționarea unui autoturism nou, nu este întotdeauna la îndemâna fiecăruia dintre noi, de aceea existența unor dealeri de mașini second hand vine în ajutorul celor pentru care investiția este imposibilă, mai mult, aceștia oferă mașini în rate care corespund cerințelor și posibilităților cumpărătorilor.

Sistemul de plată pus la dispoziție, este extrem de flexibil, și preîntâmpină cerințele și necesitățile clientului,existând posibilitatea alegerii unui împrumut personalizat, pentru fiecare persoană în parte, iar în cazul în care îți dorești o mașină care îți place foarte mult, dar nu dispui de suma integrală pentru cumpararea ei, compania Auto Dan SRL, este puntea necesară dintre tine și firmele specializate care se vor ocupa de documentarea și demersurile aferente realizării unui contract, în vederea obținerii finanțării de credit auto, în cel mai scurt timp.

Mașini în rate

Mașini în rate – consiliere

Modalitățile de plată în cazul achiziționării unei mașini sunt diverse, iar acestui avantaj i se adaugă și echipa de consilieri bine instruiți care sunt gata să intervină pentru a facilita demersurile financiare pe care le implică cumpărarea unui autoturism. Ei stau la dispoziția clienților cu recomandări și informații pentru găsirea celei mai bune soluții, în demersul cumpărării unei mașini în rate.

În cazul unei mașini în leasing se percepe un avans, la fel ca și în cazul unui credit auto, iar în funcție de oferte, acestea pot fi adaptate și personalizate conform cerințelor clienților.

Cea mai importantă diferență între sistemul de leasing financiar și serviciul de finanțare credit auto pentru mașini în rate este aceea că în cazul cumpărarii mașinii în leasing firma este proprietara încă din faza incipientă a aprobării contractului, și până la finalizarea tuturor clauzelor contractului inițial.

Sunt și alte metode de cumpărare a unei mașini în rate, puse la dispoziție de noi, cei de la Auto Dan SRL, care vin să satisfacă cerințele și nevoile dumneavoastră, oferindu-vă cele mai bune variante de creditare care se pliază perfect pe profilul de client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *