0 3 minute 3 ani

Cauți mașini second bune și rulate? Pe auto-dan.ro vei găsi cea mai completă colecție de mașini second hand rulate. Poți vizita sediul parcului auto din Zalău sau poți să vizualizezi modelele de mașini în mediul online pe auto-dan.ro.

Pentru tine auto-dan a pregătit o serie de avantaje, dacă alegi să colaborezi cu serviciile lor. Beneficiezi de revizie gratuită de ulei și filtru și de transport gratuit până la tine acasă. Mașinile ce pleacă din parcul auto-dan sunt prespălate. Încă un avantaj este oportunitatea de a-ți achiziționa mașina visurilor în rate, fără avans. Se oferă garanție și se acceptă orice testare a mașinii.

Modelele de mașini de pe auto-dan.ro sunt în stare foarte bună și nu au defecțiuni tehnice ascunse. Specificațiile și descrierile ale automobilelor second hand de pe auto-dan.ro corespund 100% cu realitatea. Sunt importate din Olanda și sunt aduse în stare bună chiar de la fostul proprietar. Nu sunt mașini deteriorate sau cu probleme grave. Acestea sunt rulate și analizate din toate punctele de vedere tehnice, pentru ca tu să nu fii pus în pericol. Prețurile sunt foarte accesibile. Acestea corespund cu calitatea mașinilor.

mașini second

Mașini second în rate

Te gândești să îți iei o mașină second hand în rate? Ai această posibilitate dacă colaborezi cu serviciile de vânzări auto de la auto-dan.ro. Nu e nevoie să acorzi avans și se rezolvă foarte rapid, doar cu buletinul. Orice model de mașină ai avea în minte, în parcul auto-dan sigur o găsești. Gama de mașini second hand de la auto-dan este foarte variată și are doar automobile, care sunt în stare bună de funcționare.

Cu toții visăm la mașini bune, care să arate bine. Chiar și mașinile second hand pot arăta foarte bine. La auto-dan sunt modele de mașini, care sunt foarte bine întreținute și din punct de vedere al aspectului exterior și interior. Orice dorință în materie de mașină poate fi îndeplinită cu ajutorul parcului auto – auto-dan din Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *