0 3 minute 4 zile

Folosind o pereche de ochelari pentru condus sunt reduse reflexiile, sunt compensate schimbările bruște de lumină și permit o vizibilitate mult mai bună atunci când te afli în trafic. Dar cum poate un astfel de accesoriu să ofere pentru un șofer toate aceste proprietăți?

Cum funcționează o pereche de ochelari pentru condus?

Lentilele de la ochelarii de condus sunt extrem de importanți și au o serie de caracteristici distincte în comparație cu o pereche de ochelari normali. În primul rând, acești ochelari pentru condus sunt fotocromatice pentru a reduce strălucirea, sunt anti-reflex și filtrează lumina, astfel încât să ofere șoferului un confort vizual sporit. Ochelarii speciali pentru condus folosesc lentile de culoare galbenă pentru a crește contrastul pe întuneric iar prin filtrarea unei bune părți din lumina albastră ochii obosesc mult mai greu. De asemenea, acești ochelari sunt potriviți a fi utilizați chiar și în condiții de ceață deoarece vizibilitatea poate să fie cu mult îmbunătățită.

Este important să alegi o pereche de ochelari care ți se potrivesc bine, mai exact, să acorzi atenție la tipul de ramă pe care îl selectezi. Câmpul vizual al ochelarilor trebuie să fie suficient de mare încât să ai întotdeauna o vizibilitate clară asupra oglinzilor interioare și exterioare. Avantajul ochelarilor speciali pentru condus este acela că pot să fie purtați în fiecare zi iar dacă ai nevoie de un model cu dioptrii atunci se poate efectua o astfel de pereche. Iar astfel, nu vei mai avea nevoie și de a doua pereche de ochelari.

Descoperă modele deosebite de ochelari la Avisia

Dacă ai nevoie de o pereche de ochelari pentru condus care să îți îmbunătățească experiența de șofat, vei putea descoperi numeroase modele la Avisia. Dacă vei intra pe website-ul www.avisia.ro vei putea selecta dintr-o gamă variată, de la brand-uri consacrate pe piața internațională. Prin îmbunătățirea vizibilității la volan vei putea evita cu succes multe situații neplăcute. Ai grijă de ochii tăi și alege Avisia pentru a-ți cumpăra cei mai eficienți ochelari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *