0 3 minute 4 zile

Diagnosticarea problemelor de vedere la copii, mai ales la o vârstă destul de fragedă, nu este o veste ușor de primit pentru nici un părinte însă, pentru a te asigura că le oferi tot ceea ce este mai bun, trebuie să alegi niște rame ochelari și lentile corespunzătoare. Înainte de a cumpăra, este bine să ai o înțelegere cât mai clară asupra modului în care trebuie selectate. Uneori este destul de dificil să găsești un magazin de optică medicală unde să fie pusă la dispoziție o selecție mai variată de modele special concepute pentru cei mici.

Cum alegi rame ochelari pentru cei mici?

Criteriile de alegere a unor rame ochelari pentru cei mici trebuie să țină cont de potrivirea pe fața copilului, funcționalitatea și să fie la modă. Este crucial ca rama să se potrivească perfect pe fața copilului deoarece acest lucru facilitează corectarea eficientă a vederii. Trebuie să reziști tentației de a cumpăra o ramă cu o mărime mai mare pentru a o putea folosi și în anul următor. Este posibil ca între timp, să se modifice dioptriile și rama să nu mai fie potrivită cu lentilele noi. Rama trebuie să fie corespunzătoare cu necesitățile actuale ale copilului și că brațele urmează către ureche o traiectorie dreaptă. De asemenea, trebuie să ții cont și ca materialul să nu cauzeze reacții alergice și ochelarii să fie realizați din materiale care nu se strică rapid. Copii se joacă, aleargă, sau poate chiar și din neatenție, ochelarii pot cădea.

Avisia are grijă de sănătatea ochilor celor dragi ție

Și nu în ultimul rând, trebuie să te asiguri că indiferent de locul din care ai alege să cumperi ochelarii, aceștia să respecte indicațiile oftalmologului.

Dacă ai nevoie să schimbi ochelarii copilului tău, atunci intră pe website-ul www.avisia.ro unde vei putea descoperi rame ochelari în tendințe și unde poți selecta modelul în funcție de necesitățile copilului tău. Ai grijă de vederea celor mici prin a selecta ochelarii potriviți și de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *