0 3 minute 3 ani

O mulțime de români au parte de nefericitul eveniment al decesului unei persoane dragi în străinătate, fiind nevoiți să apeleze la un serviciu de repatriere. Aceste servicii de repatriere sunt oferite de o mulțime de firme de pompe funebre atât străine cât și românești, îngreunând astfel procesul de alegere al firmei potrivite de către client.

În acest articol îți vom prezenta câteva dintre principalele motive pentru care ar fi mult mai indicat să optezi pentru o firmă românească în loc de una străină. Dacă te numeri printre persoanele care se confruntă cu un deces peste hotare, asigură-te că citești acest articol până la final.  

Repatriere – Costuri mult mai mici

Cu toții știm că  serivciul de repatriere unei persoane de peste hotare, poate fi unul destul de costisitor. Iar pe lângă costul de repatriere mai apar și alte cheltuieli precum masa comemorativă, servicul de îmbălsămare și altele. Asemeni firmelor străime, firmele românești de pompe funebre oferă servicii de aceași calitate la prețuri mult mai accesibile. De aceea considerăm că optarea pentru serviciile de repatriere ale unei firme precum Requiem Funerar reprezintă o alegere mult mai optimă.

Alt articol de blog : Covoraşe auto-un accesoriu important pentru mașina ta.

repatriere

Înțelegere, colaborare și comunicare mult mai ușoară

O mare parte dintre firmele străine de pompe funebre, nu oferă servicii info-clienți în limba română, ceea ce poate îngreuna procesul de comunicare dintre dumneavoastră și firmă. Alegerea unei firme românești reprezintă soluția pentru rezolvarea acestei probleme. Pe lângă acest lucru, o firmă românească cunoaște mult mai în detaliu tradițiile românești și demersurile care trebuie parcurse pentru repatrierea și înmormântarea decedatului.

Requiem este una dintre firmele românești cu mai bine de 20 de ani de experiență în acest domeniu, care vă pune la dispoziție pachete de servicii complete pentru aducerea în țară în siguranță a persoanele decedate. Dacă doriți profesionalism, punctualitate și serizoitate apelați cu încredere la firma Requiem Funerar.

Următorul articol de blog : Batoane Proteice – Când Sunt Utile Pentru A Fi Consumate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *