requiem
0 3 minute 3 ani

Cu toții știm ce dificil este să treci prin și peste moartea cuiva drag, dar dacă un astfel de eveniment se întâmplă într-o țară străină, departe de casă, poate fi chiar insuportabil. Ai suferit o pierdere grea, dar acel cineva a rămas peste hotare? Nu te împovăra și mai tare, alege serviciile de repatriere și transport funerar REQUIEM!

Ce este Requiem?

Firmă cu experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor funerare, echipa Requiem este compusă din profesioniști care vor să dea o mână de ajutor oricui se află într-o perioadă extrem de grea din viață, cum este pierderea unei persoane dragi.

Renumele pe plan internațional, european, provine din seriozitatea, profesionalismul și mai ales calitatea serviciilor pe care le oferim de foarte multă vreme. Acordăm o atenție deosebită fiecărui caz și fiecărei familii îndurerate, fiind foarte răbdători date fiind condițiile în care vă aflați. Misiunea noastră este să luăm de pe umerii dumneavoastră povara în plus pe care ar reprezenta-o transportul funerar al persoanei dragi pe care ați pierdut-o pe alte meleaguri.

Alt advertorial SEO : Gresie si faianță- sfaturi utile – design interior

requiem

Servicii oferite

În primul rând, cel mai important lucru pe care vi-l putem oferi este consiliere și susținere pe tot parcursul procesului funerar. Pe lângă asta, o echipă de profesioniști în domeniu, cu multă experiență în spate, se va ocupa de manipularea decedatului și a sicriului, indiferent de condiții. Cu conservarea trupului (fie prin îmbălsămare, fie prin tanatopraxie) ne ocupăm tot noi.

Pentru repatriere este nevoie de diverse documente, pe care vă vom ajuta să le întocmiți sau să faceți rost de ele. 

Puteți alege din gama largă a firmei Requiem sicrie, diversificate prin esențe, culori și modele.

Mașinile noastre sunt de ultimă generație, marca Mercedes-Benz, putând transporta sicriele pe distanțe oricât de lungi, din orice țară a Uniunii Europene. Nu suferi mai mult decât poți! Alege Requiem! Intră pe site-ul nostru, www.requiem.ro, și completează formularul. Mai departe lasă-ne pe noi să ne ocupăm!

Următorul articol de citit : Găzduire Website Shared Sau Să Folosești Un Server Dedicat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *