0 3 minute 3 ani

Dacă ai în casă ulei de măsline, să știi, că nu este doar un ingredient de gătit. Uleiul de măsline este bogat în vitaminele K și E, dar și în antioxidanți și luteină. Persoanele cu probleme de sănătate la nivelul colonului, pot consuma ulei de măsline zilnic, pe stomacul gol, pentru un efect de vindecare.

Artrita este o boală de care suferă mulți oameni, iar durerile provocate de aceasta sunt greu de suportat. Simptomele de artrită pot fi ameliorate în urma consumului uleiului de măsline extravirgin, utilizat în diverse preparate culinare. De asemenea, stresul reprezintă o stare de disconfort, ce poate fi ameliorată prin consumul regulat al uleiului produs din măsline.

Sănătatea inimii tale este esențială. Uleiul de măsline extravirgin reduce riscul bolilor de inimă prin diminuarea nivelului de coloesterol din organismul tău. Un studiu efectuat în Italia, a arătat că consumul regulat de ulei extravirgin din măsline îmbunătățește starea de sănătate a persoanelor, care au medicamente de hipertensiune prescrise spre administrare.

Alt articol de blog : Pantofi bărbați-cheia codului vestimentar

Ulei de măsline

Consumă ulei de măsline pentru sănătatea ta

Uleiul de măsline poate fi obținut din mai multe tipuri de măsline, ar căror aromă diferă de la un soi la altul. Magazinul online mardeolivos.ro are pe rafturile virtuale ulei din măsline, disponibil în diferite cantități și concentrații de aromă.

Uleiul de măsline poate fi mai bogat în aromă sau mai puțin aromat, iar acest lucru variază în funcție de momentul presării măslinelor. Spre exemplu, uleiul de măsline extravirgin obținut din măsline Picual tinde să aibă o aromă ușor picantă și amăruie, tocmai datorită soiului de măsline. De asemenea, uleiurile de măsline obșinute din acest soi de măsline, au cel mai ridicat indice de polifenoli. Riscurile bolilor cardiovasculare sunt reduse de acești polifenoli, deoarece cu ajutorul lor se realizează curățarea arterelor. Amărăciunea din ulei indică conținutul ridicat al vitaminelor A, D, K și E.

Următorul articol de blog : Covorașe Auto, Care Trebuie Să Fie În Mașina Ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *