0 3 minute 3 ani

Un vas WC suspendat reprezintă o modalitate foarte eficientă de amenajare a băilor de mici dimensiuni deoarece rezervorul este ascuns în spatele unui perete placat cu faianţă. Vasul de toaletă este suspendat şi nu necesită foarte mult spaţiu. Totuşi, la fel ca orice alt produs vine cu o serie de avantaje şi dezavantaje la care trebuie să te gândeşti înainte de a face o achiziţie.

Avantaje şi dezavantaje prezentate de un vas WC suspendat

Avantajul cel mai mare pe care îl oferă un vas WC suspendat este acela că oferă unitate amenajării interioare şi se completează perfect cu elementele moderne alese. Rezervorul este ascuns şi nu mai intervine în spaţiul vizual. În plus, datorită faptului că vasul de toaletă este suspendat devine mai uşor să cureţi pardoseala din baie. De asemenea, un vas WC suspendat poate să fie amplasat pe orice perete care are legătură cu reţeaua de apă, oferind nenumărate oportunităţi de amenajare. Întreţinerea este uşoară iar montajul se poate realiza pe orice înălţime.

Alt articol de blog : Vitamine şi minerale esenţiale pentru fumători

vas WC suspendat

Însă, un dezavantaj major îl reprezintă accesul limitat la rezervor, fiind necesară intervenţia unui profesionist de fiecare dată când este vorba despre o problemă mai complexă. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care multe persoane evită să achiziţioneze un vas WC suspendat. Însă, pentru a te bucura de avantajele pe care ţi le oferă, poţi să te asiguri de la bun început că accesul către instalaţiile de apă se realizează cât mai uşor. De asemenea, un alt dezavantaj este costul de achiziţie şi de montaj mai ridicate pe care le presupune.

Alege magazinul online Pro Era pentru obiecte sanitare de calitate

Dacă eşti în dilemă şi nu ştii dacă ţi se potriveşte un vas WC suspendat este important să te consulţi cu un specialist care te poate sfătui în legătură cu toate aspectele care ţin de montajul şi compatibilitatea acestuia cu spaţiul şi instalaţia de apă.

Dacă este potrivit şi îţi doreşti obiecte sanitare moderne atunci te aşteptăm în magazinul online www.pro-era.ro unde vei putea găsi o selecţie variată de produse potrivite pentru amenajări moderne în pas cu tendinţele actuale.

Următorul articol de blog : Aer Condiţionat – Calcul Putere Necesară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *