0 3 minute 2 ani

Volvo Cars este o companie producătoare de mașini din Suedia fondată în anul 1927 când prima mașină poreclită ,,Jakob” a părăsit porțile fabricii Göteborg. Volvo este o companie renumită pentru tradiția și grija lor pentru siguranța auto. Totodată, este compania care a inventat centura de siguranță și care obține cele mai bune rezultate la testele de crash test.

Volvo are și o devizie de vehicule grele, divizie care este recunoscută pentru fiabilitatea și performanța ridicată de pe piața auto.

Avantaje și dezavantaje prezentate de mașinile Volvo

Așadar, printre cele mai importante avantaje pe care le putem enumera sunt siguranța excelentă a modelelor, fiabilitatea și calitatea este în general bună, confort bun, protecție anticorozivă bună, este ușor de condus. De asemenea, compania și-a lărgit portofoliul de modele cu mașini hibride și electrice. Dezavantajul acestei mărci este acela că întreținerea unei astfel de mașini poate să fie destul de costisitoare iar piesele de schimb pot să fie destul de greu de procurat. Unele modele pot avea un consum ridicat de combustibil iar anumite modele mai noi care sunt fabricate în China pot veni la pachet cu anumite probleme electrice.

volvo

De unde poți cumpăra o mașină bună?

Pentru cei care doresc un Volvo de calitate și fiabil le recomandăm să investească într-un model cu motor D5 în 5 cilindri care încă se mai găsește la unele modele. Dacă intenționezi să cumperi un model de mașină Volvo mai nou atunci poți lua în considerare și achiziționarea de pe piața second hand. Pentru a te asigura că faci o achiziție cât mai inspirată poți intra și pe website-ul www.auto-dan.ro unde vei găsi descrierile complete ale autovehiculelor și modele de calitate întreținute corespunzător. De asemenea, vei putea găsi prețuri foarte accesibile pentru modelele second hand și poți colabora cu specialiști care te pot sfătui în legătură cu cele mai bune alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *